Blogg

Midsommar med mycket motion

Ett underbart väder och ett underbart sällskap. Med motion i fokus och fjällen i vyn. Och som en extra bonus: Sol, värme och fina bad. Bonusbild:

Kullahalvön

Dags att ”reka” inför nästa år. På programmet står Kullahalvön. Från Utvälinge till golfbanan nära Kullens fyr. Resten av leden, från golfbanan till Mölle, gick jag förra året. Bonusbilder:

Österrike i bilder

I väntan på reseledaruppdrag till Alperna – tar jag saken i egna händer och har efter en vecka värdefulla erfarenheter med mig hem. En Alpvecka är som en dröm, även denna gång. Gillar man bergen, vandringen, löppassen, maten och människorna – ja, då har man hittat rätt☺️ Veckan i bilder: Bonusbild:

Österlen

Full buss. Fint väder. Underbara människor och ljuvlig mat. Vilken helg! Men så är jag på Österlen också. Bonusbilder:

Påsk

Det blev en glad och solig påsk! Annandagens eftermiddagsfika. Gott och trevligt.

Lite av varje

Det har hunnit gå några veckor igen. Sen sist, då jag trodde mig ha åkt säsongens sista skidpass, har jag åkt ytterligare några gånger. Det har sedan blivit som ett vakuum efter skidorna. Men snart är väl vägarna sopade och rullskidorna avdammade! Bonusbilder:

Säsongens sista skidhelg?

Kanske är det sista skidpassen som åks i helgen? Kanske inte. Det är inte de bästa spår som möter mig fredag morgon. Men ett dygn senare – världsklass! Djupa, hårda, fina spår, minusgrader och sol. Väder och spårstatus håller i sig. Det är alltså med glädje jag även på söndagen spänner fast pjäxorna på skidornaFortsätt läsa ”Säsongens sista skidhelg?”

Folkfest i Falun

Det är från en VM-arena (Seefeld) till en annan (Falun). Vilken härlig stämning! Vad man saknat detta! Det är drygt 8000 åskådare på Lugnet, där årets sista Världscup genomförs. Även norrmän är på plats. Norrmännen får bland annat se Johaug avsluta sin karriär med flaggan i topp. Men det blir svenska framgångar också. Två andraplatser!Fortsätt läsa ”Folkfest i Falun”

Mittenwald, Garmisch, Oberammergau & Olympiaparken i München

Med ett sent flyg hinner man med både det ena och det andra. Tidig skidåkning får sätta punkt för resans träning. Olof och jag åker ner till Schanz och vänder. Det är drygt 8 kilometer lätt utför, som en uppvärmning inför stakningen uppför. Efter frukost lämnar vi Leutasch. Bara några kilometer in på tyska sidanFortsätt läsa ”Mittenwald, Garmisch, Oberammergau & Olympiaparken i München”

Läser in…

Något gick fel. Ladda om sidan och/eller försök igen.


Följ min blogg

Få nytt innehåll direkt till din inkorg.

%d bloggare gillar detta: